Bioklimatikus pergola

Bioklimatikus pergola, terasz árnyékolás Kedry Prime

 

KE KEDRY Prime típusú bioklimatikus pergola, amely trendi és a luxust képviseli. Önálló lábakon álló szerkezet, 135 fokban elforgatható lamellákkal. Esztétikus kiegészítője modern és antik épületeknek egyaránt.

Az árnyékoló tetején található alumínium lamellák mozgatása, elfordítása motoros működtetéssel történik, távirányítóval. Ezen lamellák elfordításával szabályozható a beeső nap sugara. A termék megvásárolható hőszigetelt lamellával is!

A szerkezet csapadékelvezetéssel rendelkezik. A pergola tetejére érkező csapadék a lamellákról a rejtett esőcsatornákon át a pillérekben elhelyezett csatornán keresztül távozik a szerkezetből.

A pergola készülhet szabadon álló, vagy homlokzathoz rögzítve, akár több darab is egymáshoz kapcsolva.

A pergola igény szerint kiegészíthető szélfogó vagy árnyékoló rolókkal, lapozható vagy toló üvegfallal.

Kérésre hősugárzóval is felszerelhető, ami kényelmesebbé és hívogatóbbá teheti pergoláját.

A komfort érzet növelése érdekében a szerkezet további extrákkal is kiegészíthető: pl.: LED világítás, eső és szél érzékelő, Bluetooth hangszóró.

Ajánlott a rendszert kiegészíteni hó és eső szenzor beépítésével, amely érzékelők kényelmesen és biztonságosan működtetik szerkezetét. Hóterhelést jól bíró szerkezet!

Maximális mérethatára: szélesség 7 m x kinyúlás 5 m. Sorolható szerkezet! Garantált szél ellenállással.

Bioklimatikus pergola

Bioklimatikus pergola, terasz árnyékolás Kedry Skylife

 

A folyamatos innováció és a kifinomult dizájn, valamint a teljesen személyre szabott megoldások a KE márka alapkövei. Itt az új KEDRY SKYLIFE alumínium pergola innovatív, egyedi forgó zsalu – behúzható tető kialakítással.

A KEDRY SKYLIFE egy behúzható, mozgatható tetőt alkalmaz, amely lehetővé teszi a fényintenzitás és a szellőztetés beállítását. Egyetlen mozdulattal a lamellák egyszerre forognak és húzódnak vissza, egy gombnyomással gyorsan és egyszerűen finomhangolható a személyes beállítás.

A KEDRY SKYLIFE tökéletesen alkalmas lakossági és kereskedelmi használatra is. Az integrált és teljesen rejtett vízelvezető rendszernek köszönhetően gyönyörűen véd az esőtől is.

A moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy a KEDRY SKYLIFE több egységbe is beépüljön, így gyakorlatilag korlátlan lefedettség jöjjön létre, amely kecsesen illeszkedik bármilyen építészeti stílushoz, és minimális hatással van a környezetre. A pergola keretébe integrált LED világítási rendszernek köszönhetően kellemes megvilágítást biztosít a pergolán belül és kívül egyaránt. Az egyszerű kezelés és a teljes automatizálás az okostelefonokhoz és táblagépekhez készült alkalmazások használatával érhető el, így a felhasználó akár távolról is vezérelheti és meghatározhatja a pergola működését.

A komfort érzet növelése érdekében a szerkezet további extrákkal is kiegészíthető: pl.: LED világítás, eső és szél érzékelő, Bluetooth hangszóró.

Ajánlott a rendszert kiegészíteni hó és eső szenzor beépítésével, amely érzékelők kényelmesen és biztonságosan működtetik szerkezetét. Hóterhelést jól bíró szerkezet!

Maximális mérethatára: szélesség 6,1 m x kinyúlás 4,5 m. Sorolható szerkezet! Garantált szél ellenállással.

Legyen gyönyörű a terasza!

Kérjen ajánlatot egy testre szabott pergola rendszerre! 

Ajánlatkérés

Építmény jellege

Melyik pergola típus érdekli?

Milyen kiegészítő érdekli?

Kért_szerelés módja